Dia internacional de les cooperatives

Esdeveniments » 2021 » 06 » 25 » Dia internacional de les cooperatives
Comparteix:
El Coops Day porta aquest any el lema Reconstruir millor junts.

Amb el lema Rebuild better together  (Reconstruir millor junts), el moviment cooperatiu commemora el Dia Internacional de les Cooperatives el proper 3 de juliol amb la voluntat de mostrar com els models de negocis centrats en les persones, basats en els valors cooperatius permeten reduir les desigualtats, crear prosperitat comuna i respondre als estralls immediats que està causant la COVID-19.

Aquest any el moviment cooperatiu català està convocat a commemorar el dia a través d'un acte institucional organitzat per la Confederació de Cooperatives de Catalunya i la Direcció General d'Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives programat pel proper divendres 2 de juliol 2021, a les 12.30 h alCol·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), després d’una visita a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, situada al mateix edifici del COAC. L'acte tindrà una primera part de caire institucional i una segona part en la qual es ratrà homenatge a Arcadi Oliveres.

Aquest acte en podrà veure a través del canal de Youtube de CoopCat a partir del dissabte dia 3 de juliol, Dia Internacional de les Cooperatives.