Cafè de la Federació: Les dones rurals avui. Innovació i tradició

Esdeveniments » 2022 » 06 » 23 » Cafè de la Federació: Les dones rurals avui. Innovació i tradició
Dijous 23 de juny, Marta Pallarès Blanch impartirà la conferència “Les dones rurals avui: Innovació i tradició”. La sessió es farà de 9.30 a 11.30 hores en el marc del cicle “El Cafè de la Federació” i en format en línia.

La conferència farà un repàs sobre els aspectes determinants en l’organització socioeconòmica de les explotacions agràries i la divisió sexual del treball a l’agricultura. S’hi destacaran els principals factors que estructuren la desigualtat entre homes i dones i que, tot i haver-se diluït perduren a dia d’avui.

A la segona part, es presentaran els models de desenvolupament que les dones han generat, malgrat la discriminació que pateixen. Si bé actualment es parla d’innovació com quelcom nou, una mirada històrica mostra com les dones sempre han innovat, tot procurant aportar a l’economia familiar.

La conferència s’enfoca per a conferir empoderament a les dones rurals que tant han lluitat per aconseguir ser valorades i reconegudes.

CAFÈ DE LA FEDERACIÓ: LES DONES RURALS AVUI. INNOVACIÓ I TRADICIÓ

Dijous 23 de juny de 2022

De 9.30 h a 11.30 h 

Sessió en línia 

Confirmeu la vostra assistència omplint el formulari que trobareu al final d'aquesta mateixa pàgina.

PONENT

Marta Pallarès és filla de Cal Campabadal d’Aguilar de Bassella, ara sota el pantà de Rialb. Va estudiar geografia a la UAB i s’ha especialitzat en desenvolupament rural, estudis del territori i de gènere, aspectes sobre els quals va realitzar la seva tesi doctoral de la qual se n’han publicat diversos articles. Viu a la Seu d’Urgell i treballa on la contractin valorant el seu treball i coneixements. La seva experiència combina l’origen rural, la perspectiva de les ciències socials i la professió en recerca, docència i desenvolupament local.

Us hi esperem!

Formulari d'inscripcions

Rebràs un correu de confirmació de la teva inscripció, si us plau, si tens Gmail revisa les pestanyes “Promocions” i “Social” de la safata principal. Si utilitzes Hotmail, comprova “Altres”. En tots els casos, comprova que no hagi estat marcat com a Spam o correu brossa. I si, malgrat això, no reps el correu, escriu-nos a federacio@cooperativestreball.coop. Gràcies!

Assistents
Nom *Cognoms *E-mail *Telèfon *
CAPTCHA
La pregunta és per lluitar contra els spammers automàtics.
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals