Sessió de debat i valoració de la Llei de Cooperatives

Esdeveniments » 2022 » 07 » 05 » Sessió de debat i valoració de la Llei de Cooperatives
05/07/2022 - 10:00 a 12:00

Sessió de debat i valoració de la Llei de Cooperatives

Premià, 15, 1a planta
08014 Barcelona
Comparteix:
Què podem millorar plegades de l'actual Llei de Cooperatives? Digueu la vostra a la reunió de treball del dimarts 5 de juliol.

Des de les diferents federacions de cooperatives, en el marc de la Confederació, hem treballat en l’elaboració d’un document de recull d’aquells aspectes que, per motius diversos (canvis socials, actualització d’altres normatives o per la mateixa posada en pràctica de la llei), són susceptibles de ser millorats en la llei de cooperatives vigent.

SESSIÓ DE DEBAT I VALORACIÓ DE LA LLEI
Us convoquem a una nova sessió de treball amb totes les cooperatives federades. Tindrà lloc el dimarts 5 de juliol de 10 a 12 h i la dinamitzarà la comissió jurídica.

Partirem d’un document de treball que conté les propostes elaborades per cada una de les federacions i que s’han reagrupat per àmbits: general, societari, econòmic, classes de cooperatives, promoció i foment.

La sessió de treball serà presencial, a la seu de la Federació, tot i que també es podrà seguir en línia.

Cal inscripció.

Formulari d'inscripcions

Rebràs un correu de confirmació de la teva inscripció, si us plau, si tens Gmail revisa les pestanyes “Promocions” i “Social” de la safata principal. Si utilitzes Hotmail, comprova “Altres”. En tots els casos, comprova que no hagi estat marcat com a Spam o correu brossa. I si, malgrat això, no reps el correu, escriu-nos a federacio@cooperativestreball.coop. Gràcies!

Assistents
Nom *Cognoms *E-mail *Telèfon *
CAPTCHA
La pregunta és per lluitar contra els spammers automàtics.
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals