CA | EN

'Time Out', a Barcelona

11 gener 2008
La popular revista dedicada al món del lleure i la cultura, que va néixer a Londres fa 40 anys, estrena la seva edició barcelonina
 
La revista 'Time Out Barcelona', que dirigeix Toni Puntí, va celebrar ahir la seva festa de presentació
Saber quantes oques viuen a la catedral de Barcelona, ser capaç de situar en un mapa la plaça del Tripi o haver sentit Édith Piaf al Pastís són algunes de les 101 proves que proposa el primer número de Time Out Barcelona per veure si s'és un bon barceloní. Es tracta de la targeta de presentació d'aquesta popular revista setmanal del món del lleure i la cultura, que va arribar ahir a Barcelona avalada per 40 anys de trajectòria a Londres, on és tot un referent, i per 23 edicions repartides per diferents ciutats del món.
 
Barcelona s'ha sumat a aquesta exclusiva llista, de la mà de Sàpiens Publicacions (Grup Cultura 03 sccl) i del periodista Toni Puntí, que n'és el director i que en destaca la voluntat de "donar cabuda a totes les Barcelones, en plural, per redescobrir l'oci a la ciutat".
 
Puntí va voler matisar que no es tracta d'una revista lligada exclusivament als actes d'actualitat, com si es tractés d'una agenda, sinó que també inclou propostes sense data concreta. A més, va puntualitzar que "no està pensada per a turistes, perquè presenta una oferta massa exhaustiva. La revista s'enfoca a barcelonins i gent que fa vida a la ciutat". De fet, la revista s'escriu només en català, perquè "és la forma que tenim d'explicar la ciutat a la gent que hi viu", explica Puntí.
 
La revista es podrà adquirir cada dijous a un preu d'1,95 euros, tot i que el preu de llançament dels sis primers números és de només un euro.
 
Maria Ortega
Any 2008
Autor / Font 
Avui