CA | EN

Te, pastissos i ambient casolà

14 gener 2008
És un exemple, paradigmàtic, de l'evolució que han viscut les botigues socials de Sants. La teteria Malea  sccl (c/ Riego, 16) va començar a funcionar el juliol del 2005 en règim de cooperativa, amb l'esperit de ser un lloc obert i de trobada del barri.
 
S'hi serveixen tes, cafès, entrepans, sucs naturals, pastes i pastissos fets per ells mateixos, en un ambient molt recollit i atraient. També tenen una petita botiga, on a banda de tes i infusions es pot adquirir mel, galetes o xocolata, tot procedent de cultius ecològics. A dins hi ha un petit espai amb joguines, que desperta passions entre els més menuts. Tot plegat fa que sigui un local freqüentat per un públic molt ric i divers, que inclou des de joves contestataris fins a parelles amb criatures. Per als qui agraeixin una atmosfera sense fum, és un indret ideal. Bàsicament perquè no s'hi pot fumar.
 
El seu compromís polític es palpa en els cartells de solidaritat amb el centre Can Vies, sobre el qual pesa l'amenaça del desallotjament, o amb la possibilitat de fullejar diverses publicacions alternatives. Obre de 8.30 a 22.00 hores de dimarts a divendres, i de 17.00 a 22.00 els caps de setmana.
Any 2008
Autor / Font 
14 de gener de 2008