CA | EN

La llibreria de Viladecans Els Nou Rals reobrirà al novembre com a cooperativa

21 octubre 2013

La llibreria Els Nou Rals, de Viladecans, reneix i ho fa en forma de cooperativa. Aquesta llibreria va obrir les portes al centre de Viladecans el 1979 i ha estat gestionada durant 34 anys per l'autònom Jordi Vicente. Ha estat un referent de comerç de proximitat i qualitat fins que el juny passat la botiga va haver de tancar les portes, ofegada per la restricció del crèdit bancari. “El 2008 els bancs em van penjar les pòlisses bancàries que tenia per omplir els prestatges de llibres, i això em va provocar un descobert de 35.000 euros. Vaig poder tornar el que devia als bancs però em vaig endeutar amb els proveïdors. Això i la baixada de vendes em van abocar al tancament”, explica Vicente.

Legiu l'article sencer al web d'  ELPUNT/AVUI

Autor / Font 
El Punt/Avui, 19 d'octubre de 2013