CA | EN

Girona presenta un programa de foment de les cooperatives

31 octubre 2013

L'Ajuntament de Girona va presentar ahir, en el marc de la Fira de Mostres, el Programa municipal de Foment de la Fórmula Cooperativa. El programa, que s'impulsa en col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, consisteix en diferents propostes d'actuacions per fomentar la creació de cooperatives de treball com a fórmula jurídica de nous projectes empresarials.
Segons va explicar la regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica, Marta Madrenas, en els propers mesos es faran jornades i sessions de formació, xerrades a estudiants, s'impulsarà un servei d'assessorament especialitzat i es durà a terme una exposició itinerant. Madrenas també va destacar que el 20 de novembre es farà una jornada tècnica sobre el procés de constitució de cooperatives, que estarà adreçada a professionals i prescriptors.

El director de la Federació de Cooperatives , Guillem Pedrix, va assenyalar que el cooperativisme és vàlid per a qualsevol època i no només en temps de crisi.

Temàtiques Cooperatives, Creació, Economia, Federació Any 2013
Autor / Font 
Diari de Girona, 31 d'octubre de 2013