CA | EN

Les cooperatives resisteixen més en períodes de crisi

11 novembre 2013

En gestió d'organitzacions no hi ha fórmules infal·libles i les empreses no són eternes. Per tant, vagi per davant que també hi ha cooperatives que estan tenint dificultats. De tota manera, des que va començar la crisi, les cooperatives han demostrat que són més resistents. Així, d'acord amb un estudi de la publicació Banca Cooperativa, les cooperatives han destruït un cinc per cent menys d'ocupació que la resta de fórmules societàries. En l'àmbit del sistema financer, per exemple, fins avui cap cooperativa de crèdit ha necessitat diners públics ni ha acudit al FROB, mentre que el conjunt del sistema financer ha rebut des del maig del 2009 fins avui 61.366 milions d'euros en forma de capital.

 

Llegiu l'article sencer al web d' EL PUNT/AVUI

Temàtiques Avantatges, Cooperatives, Creació, Economia Any 2013
Autor / Font 
El punt/Avui, 9 de novembre de 2013