CA | EN

La Canibal i L'Estoc, dues cooperatives sorgides de la formació

14 agost 2014

La Caníbal és una llibreria que s'ha especialitzat en textos per al debat crític i en l'animació cultural

L'Estoc fa mobles de disseny propis a partir de materials reciclats o d'altres mobles en desús

La formació prèvia és clau en l'èxit dels projectes cooperatius. També ho és, clar, la preparació dels cooperativistes i l'originalitat de la idea. Però, com més preparació prèvia té un projecte més possibilitats d'èxit té. 

La Caníbal i L'Estoc, en són dos exemples. En el llançament dels dos projectes hi ha tingut un paper clau la realització prèvia de cursos que complementessin la idea dels seus impulsors i ajudessin a que es convertís en una empresa cooperativa.

Llegiu l'article sencer


Autor / Font 
Eldiario.es