CA | EN

Les cooperatives catalanes ja superen l’ocupació que tenien abans de la crisi

28 juny 2016

L'any passat es van incorporar gairebé 2.000 persones, els contractes indefinits són el 77% i la feina a temps complet arriba al 82%.

Les cooperatives catalanes van seguir creant ocupació neta l’any passat, un 4,6%, cosa que suposa la incorporació de gairebé 2.000 persones al mercat laboral. El 40% de les cooperatives no tenen persones treballadores que no siguin sòcies dins de la seva organització. Però, entre les que estan contractades, el 77% ho són amb contractes indefinits i el 82% treballen a temps complet, segons es desprèn del III Baròmetre cooperatiu elaborat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC).

Llegiu l'article al web: Diari del Treball

Any 2016
Autor / Font 
Diari del Treball